Ελαιόλαδο – Μύθος και Πραγματικότητα

Ελαιόλαδο – Μύθος και Πραγματικότητα

elaioladoΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ;

Ένα μπουκάλι ¨Ελαιόλαδο ¨μπορεί στην πραγματικότητα να σας ξεγελά χωρίς να ψεύδεται. Η εμπορική ονομασία ¨Ελαιόλαδο¨ ή ¨Αγνό Ελαιόλαδο ¨ χρησιμοποιείται για ένα μείγμα Ραφινέ με μικρή ποσότητα Παρθένου. Το Ραφινέ προέρχεται από ελαιόλαδο, αρχικά, ακατάλληλο προς βρώση, πού εξευγενίζεται με θερμική και χημική επεξεργασία η οποία το αφήνει ουδέτερο χωρίς χρώμα γεύση και άρωμα , ενώ του αφαιρεί τα ευεργετικά του χαρακτηριστικά ( βιταμίνες. αντιοξειδωτικά στοιχεία κλπ.).
Εξαιρετικό Παρθένο είναι η ονομασία του πραγματικού ελαιόλαδου. Του ελαιόλαδου που δεν έχει υποστεί κανενός είδους επεξεργασία και έχει οξύτητα κάτω από 1 % από τη φύση του. Μόνο το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι ο φυσικός χυμός της ελιάς που για τις ευεργετικές του ιδιότητες, τόσα και τόσα έχουν ειπωθεί από επιστημονικά συνέδρια σε όλο τον κόσμο.
Μόνο το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι η βάση για σωστή υγιεινή διατροφή. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά στο μαγείρεμα, στο τηγάνι, στις σαλάτες. Η οικογένειά σας, αξίζει και πρέπει να έχει το καλύτερο για την υγεία της.

Post a Reply